tiistai 1. joulukuuta 2015

Luukku 1: Kinkkujoulutortut



Kinkkujoulutortut
10 kpl

500g valmiita torttutaikinalevyjä

200g kinkkua kuutioina
½ paprika kuutioina
2-3 rkl cremé bonjour cuisine fraichea valkosipuli ja yrtit
1 muna (voiteluun)




Ota taikinalevyt sulamaan irralleen n. 15 minuutiksi. Lämmitä uuni 225 asteeseen. Kuutio kinkku ja paprika. Sekoita kinkun ja paprikan joukkoon tuorejuusto. Leikkaa torttutaikinalevyt kahtia (eli sinulle tulee kymmenen palaa) ja sitten leikkaa haluamasi kuvio. Itse leikkasin neliön jokaiseen kulmaan L:n muotoisen rajan siten, että reunat muuten jäi kiinni. Laita ruokalusikallinen täytettä jokaiselle kinkkutortulle ja käännä torttutaikinan reunat täytteen päälle. Asettele pellille, voitele kananmunalla ja paista noin 10-15 minuuttia. 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti