torstai 22. joulukuuta 2016

Paholaisen kakku


Jouluna parasta on läheiset ihmiset ympärillä ja tietenkin herkuttelu hyvän ruuan merkeissä. Jouluna onkin lupa herkutella, tämä paholaisen kakku sopii joulupöydän jatkeeksi ilman epäilyksiä! Herkullista joulua lukijoillemme!

Paholaisen kakku

4 dl sokeria
1 dl kaakaojauhetta
5 dl vehnäjauhoja 
2 tl vaniljasokeria
1 tl suolaa
1 tl soodaa
2 kananmunaa
2 dl maitoa
1 dl öljyä


Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. Lisää sitten loput aineet. Sekoita kunnolla kaikki keskenään.
Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka. Paista 200 asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Kokeile hammastikulla kypsyys. Kun hammastikkuun ei jää taikinaa niin kakku on valmis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti