sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Cookie popsit

Cookie popsit ovat varsinaista värien iloittelua, mitä enemmän väriä sitä parempi! Pastellisävyiset nonparellit luovat kauniin eläväisen, mutta harmonisen pinnan hauskoille keksitikkareille. Ulkonäkö houkuttaa maistamaan. 

Psst! Esillelaitto saattaa olla hankalaa, joten tässä erinomainen vinkki! Me hyödynsimme värillisen kananmuna kennon, joka oli kaunis ja hauska sellaisenaan. Sitten vain teimme saksien kärjillä pienet reiät tikkareiden tikuille ja asetimme tikkarit jokaisen omaan koloonsa. 

Cookie popsit
n.22 kpl 

300 g keksejä
100 g maustamaton tuorejuusto
2 rkl tomusokeria
200 g suklaata
nonparelleja

Hienonna keksit hyvin. Käytimme 150 g suklaahippukeksejä ja 150 g oreokeksejä, koska halusimme tehdä kaksia erillaisia cookie popseja. Lisää joukkoon tuorejuusto ja tomusokeri ja sekoita tasaiseksi massaksi. Pyörittele palloiksi ja laita jääkaappiin noin tunniksi kovettumaan.

Sulata suklaa. Käytimme suklaahippukekseihin valkosuklaata ja oreokekseihin maitosuklaata.

Kasta tikkaritikkun pää suklaaseen ja paina sitten palloon Anna hetken vaikuttaa, jotta suklaa kovettuu. Dippaa sitten palloja yksitellen suklaaseen. Auta pikkulusikan avulla suklaata joka puolelle. Koristele lopuksi strösseleillä. Säilytä jääkaapissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti