Kesäkurpitsan satokausi on täydessä vauhdissa! Nopea arkiruoka on kesäiltoina toimiva ratkaisu, koska on ihanaa päästä nauttimaan kesästä muualla kuin keittiössä =)
Kesäkurpitsanuudelit
2 hengelle
1 keskikokoinen kesäkurpitsa
1 punasipuli
3 valkosipulinkynttä
½dl cashewpähkinöitä
1 rkl oliiviöljyä
juustoraastetta
suolaa ja mustapippuria
halutessasi lisäksi fetaa tai vuohenjuustoa
Pese kesäkurpitsa huolellisesti. Raasta kesäkurpitsasta ohuita nauhoja. (Meillä apuvälineenä vihannesleikkuri.) Pilko punasipuli ja valkosipulit. Laita paistinpannu kuumenemaan, laita 1 rkl oliiviöljyä pannulla. Kuullota punasipuli ja valkosipuli pannulla ja lisää sitten kesäkurpitsanuudelit pannulle. Paista kesäkurpitsanuudeleita noin 5 minuuttia, mausta suolalla ja pippurilla. Lisää cashewpähkinät pannulle pariksi minuutiksi lämpenemään. ¨
Tarjoile kulhosta, lisää juustoraastetta antamaan makua kesäkurpitsanuudeleille. Halutessasi voit täydentää ruokaa lisäämällä feta- tai vuohenjuustoa kesäkurpitsanuudeleiden päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti